Green smoothie amb Te Verd i Menta
Si busques una beguda saludable, lleugera i carregada d’energia, aquest batut verd et sorprendrà. El Te Verd Moroccan Mint d’Alma aporta frescor i antioxidants, mentre que la poma, el cogombre i els espinacs ofereixen una combinació deliciosa i nutritiva.
Ingredients:
- 1 tassa d’infusió de Te Verd Moroccan Mint (refredada)
- 1 poma verda (amb pell, si és ecològica)
- ½ cogombre
- Un grapat d’espinacs frescos
- Unes gotes de suc de llimona
- (Opcional) Un trosset petit de gingebre fresc per donar un toc més intens
Preparació:
- Prepara el Te Verd Moroccan Mint infusionant en 200 ml d’aigua calenta durant 3-5 minuts. Refreda’l a la nevera.
- Renta bé la fruita i la verdura. Talla la poma i el cogombre a trossets.
- Posa-ho tot a la batedora: la poma, el cogombre, els espinacs, el te i, si vols, el gingebre i unes gotes de llimona.
- Tritura fins que quedi ben integrat i serveix immediatament.