Green smoothie amb Te Verd i Menta
Si busques una beguda saludable, lleugera i carregada d’energia, aquest batut verd et sorprendrà. El Te Verd Moroccan Mint d’Alma aporta frescor i antioxidants, mentre que la poma, el cogombre i els espinacs ofereixen una combinació deliciosa i nutritiva.
Ingredients:
- 1 tassa d’infusió de Te Verd Moroccan Mint (refredada)
 - 1 poma verda (amb pell, si és ecològica)
 - ½ cogombre
 - Un grapat d’espinacs frescos
 - Unes gotes de suc de llimona
 - (Opcional) Un trosset petit de gingebre fresc per donar un toc més intens
 
Preparació:
- Prepara el Te Verd Moroccan Mint infusionant en 200 ml d’aigua calenta durant 3-5 minuts. Refreda’l a la nevera.
 - Renta bé la fruita i la verdura. Talla la poma i el cogombre a trossets.
 - Posa-ho tot a la batedora: la poma, el cogombre, els espinacs, el te i, si vols, el gingebre i unes gotes de llimona.
 - Tritura fins que quedi ben integrat i serveix immediatament.
 
